2735023583 1ο χλμ Σκάλας - Σπάρτης, Λακωνίας nik.leim@yahoo.gr
 
Λεϊμονίτης Θεοφάνης
Δομικά Υλικά - Εργαλεία - Οικοδομικά Υλικά - Χρώματα - Πλακάκια - Μονωτικά - Στεγανωτικά - Σόμπες - Τζάκια - Πέτρες Επενδύσεων - Σκάλα Λακωνίας


 

Η οικογενειακή επιχείρηση Λεϊμονίτης δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών υλικών-περιφράξεων από το 1988 με έδρα τη Σκάλα Λακωνίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με στεγασμένους χώρους.
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των δομικών υλικών ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας.
Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας  διαθέτουμε μεγάλο στόλο γερανοφόρων και ανατρεπόμενων οχημάτων. Διασφαλίζοντας έτσι την άμεση και υπεύθυνη παράδοση των εμπορευμάτων μας στον επιθυμητό από τον πελάτη χρόνο και τόπο.
Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες,  χρήσης γερανού με καλάθι, κλαρκ, ανύψωσης φορτίων, κοπές δέντρων κτλ.,  με πιστοποιημένα μηχανήματα.
Η  γνώση και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε. Προϊόντα με υψηλή αισθητική, εργονομία και λειτουργικότητα, έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας, που δεν περιορίζεται απλά στην πώληση του προϊόντος, αλλά συνεχίζεται εξυπηρετώντας κάθε νέα ανάγκη που μπορεί να προκύψει  τόσο στο χονδρικό, όσο και στο λιανικό εμπόριο.
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετούμε κάθε σας απαίτηση με γνώμονα τη σχέση ποιότητας-τιμής.
Τα προϊόντα μας κ οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ιδιώτες, κατασκευαστές, εργολάβους, τεχνίτες, αγρότες, τεχνικές εταιρείες, διακοσμητές, φορείς του δημοσίου, εμπόρους κτλ.
Εφαρμόζουμε σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 κ όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από CE.

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ